Η σπάνια εμφάνιση 9 μήνες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά: Ευδιάθετη και με στυλ εμφανίστηκε η Άννα Μαρία στο πρώτο ταξίδι της μόνη

Από την Δανία με προορισμό την Σουηδία ταξίδεψαν σήμερα το πρωί η τέως βασίλισσα της Ελλάδας Άννα Μαρία με την βασίλισσα της Δανίας και μεγαλύτερη αδελφή της Μαργαρίτα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Οι δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν με όλες τις τιμές στο βασιλικό γιοτ της οικογένειας της Δανίας και θα παραβρεθούν στους επίσημους εορτασμούς του Χρυσού Ιωβηλαίου του βασιλιά Καρλ XVI Γκουστάφ που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebook ο συγγραφές και φίλος της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας Ανδρέας Μέγγος διακρίνεται το εντυπωσιακό Royal Yacht Dannebrog.

Το Dannebrog, έχει πάρει το όνομά του από την σημαία της Δανίας και κατασκευάστηκε το 1931–1932 στο Ναυτικό Ναυπηγείο της Κοπεγχάγης. Αντικατέστησε το προηγούμενο βασιλικό σκάφος, ένα ατμόπλοιο με κουπιά του 1879, που έφερε το ίδιο επίσης όνομα. Το γιοτ είχε αρχικά διπλές λειτουργίες: να χρησιμεύσει ως Βασιλικό Γιοτ σε καιρό ειρήνης και να γίνει πλοίο νοσοκομείο σε καιρό πολέμου.

Related posts

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας: Πρότυπο γυναίκας η Ελένη Μενεγάκη, έτσι γιορτάζει τη σημερινή μέρα

“Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί” H Μάγδα Τσέγκου έιπε για τη Σάττι αυτό που κανείς δεν τόλμησε

Θρήνος: Αυτοκτόνησε γνωστός παίκτης ριάλιτι, κανείς δεν ήξερε τι περνούσε