Σοφία Μουτίδου δικάζει Τζένιφερ Άνιστον: “Μου θυμίζει μαϊμού, είναι πολύ άσχημη”

Σοφία Μουτίδου: Η κωμικός που αγαπά όλη η Ελλάδα για το πηγαίο χιούμορ και ταλέντο της στην υποκριτική, αυτή τη φορά…δίκασε την γνωστή σταρ Τζένιφερ Άνιστον. Η Σοφία Μουτίδου τα τελευταία χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο youtube και ο κόσμος την απολαμβάνει εκεί, αλλά ο ρόλος που την σημάδεψε στην καριέρα της και στην τηλεόραση ήταν αυτός της δασκάλας του Κολοκοτρονιτσίου στο καφέ της χαράς δίπλα από τους Ρώμα-Λουϊζίδου.

Σοφία Μουτίδου: Η αναφορά στην Τζένιφερ Άνιστον

Το viral απόσπασμα της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Τhe Booth». Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο το λόγο πήρε η Σοφία Μουτίδου η οποία έκανε μια τοποθέτηση για τη Τζένιφερ Άνιστον που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

«Αυτή πάντα είχα την απορία γιατί δε της δίνουν μια μπανάνα. Μου θυμίζει πάρα πολύ μαϊμού σε ζωολογικό κήπο. Είναι άσχημη από τα βάθη της καρδιάς της, είναι πάρα πολύ άσχημη. Είναι σαν γέρος παππούς. Την είδατε; Τι εννοείται όμορφη; Θα ξεχάσουμε την ομορφιά» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Related posts

Μέγα Σάββατο: Ημέρα σιωπής – Η Ανάσταση του Χριστού είναι η αρχή μιας νέας ανθρωπότητας

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)