“Ο Σταύρος συνεχίζει να ζει” Συγκλονίζει μητέρα που δώρισε τα όργανα του γιου της

Ιωάννα Αβραμίδη: Η γυναίκα αυτή είναι μία από τις καθημερινές ηρωίδες της διπλανής πόρτας που έρχεται να μας θυμίσει ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους γύρω τους και όχι μόνο για το δικό τους σπίτι. Η Ιωάννα Αβραμίδη έχασε τον γιο της, Σταύρο και παρά τον πόνο που κουβαλούσε δώρισε τα όργανά του για να σωθεί κάποιος άλλος.

Ιωάννα Αβραμίδη: Η μητέρα που δώρισε τα όργανα του γιου της

Με συγκινητικά λόγια που αγγίζουν την ψυχή κάθε ανθρώπου μίλησε η μητέρα του μικρού Σταύρου κ. Αβραμιδη που έχασε την ζωή του πριν τρια χρόνια μετά από ατύχημα. Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου η μητέρα του βρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης των μικρών ηρώων που διοργάνωσε η Βιβή Παξινού υπεύθυνη της ομάδας συνάνθρωποι . Η εκδήλωση ήταν ότι καλύτερο έχει γίνει στην πόλη της Ναυπάκτου γιατί έστειλε πολλαπλά μηνύματα και ανέδειξε το μεγαλείο ψυχής των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους όμως πρόσφεραν με τα όργανά τους ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”