Σε κατάσταση σοκ ο Πέτρος Κόκκαλης: “Πήρα τηλέφωνο τον Γεωργούλη να δω τι κάνει και μου είπε ότι…”

Για την υπόθεση Γεωργούλη, μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, ο Πέτρος Κόκκαλης οποίος αναφέρθηκε πως είχε επικοινωνία μαζί του μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας.

Τι ανέφερε για την επικοινωνία με τον γνωστό ηθοποιό

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα νέο που μας σόκαρε όλους. Είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Αλέξη, συνεργαζόμαστε, γνωριζόμαστε, πολλή παρέα δεν μπορώ να πω ότι κάναμε. Είναι κάτι που δεν περίμενε κανένας. Μόλις ακούστηκε κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και καταλαβαίνετε ότι και ο Αλέξης Γεωργούλης και η καταγγέλλουσα θα υποστηρίξουν την άποψή τους στα δικαστήρια.

Δεν υπήρχε καμία φήμη ή καμία υποψία για όσα συζητάμε. Υπήρχε μία περίπτωση διαφοράς εργασιακής, η οποία από την αρχή της θητείας κατέληξε στα όργανα του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτή λύθηκε και ήταν με έναν άντρα συνεργάτη. Ήταν ένα είδος εργασιακού bullying που εν τέλει δεν είχε κάποια κύρωση.

Την καταγγέλλουσα θυμήθηκα αργότερα πως την είχα συναντήσει μια μέρα περιμένοντας το αεροπλάνο και είχαμε κάνει μια συζήτηση για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Μια φορά την είχα δει. Τον κύριο Γεωργούλη δεν τον έχω δει μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας. Βεβαίως τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε ότι αρνείται τις κατηγορίες και ότι θα πολεμήσει για να καθαρίσει το όνομά του».

Δείτε το video

Related posts

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη – «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

Οι δύσκολοι καιροί της Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έμενα σε 60 τετραγωνικά, ξεκίνησα από χαμηλά χωρίς οικονομικές δυνατότητες»

«Έσπασε» ο Γιώργος Παράσχος: «Πρόλαβα και τον είδα πριν “φύγει”, με είδε και μου χαμογέλασε»