«Έπεσα από τα σύννεφα»: Άφωνος ο Γιάννης Ζουγανέλης με την υπόθεση Γεωργούλη – Τι ανέφερε για τον στενό φίλο του

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας.

Ο ηθοποιός, συνδέεται με μια φιλία χρόνων με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σχεδόν 30 χρόνια φίλος μου. Έπεσα από τα σύννεφα. Από την άλλη πλευρά, δε μπορώ να καταλάβω πως μια γυναίκα και μάλιστα αυτού του επιπέδου, μπορεί να καταγγείλει κάτι που είναι ψευδές. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Αλέξης μπορεί να έχει υποπέσει σε τέτοιες λογικές. Δε μπορώ να το πιστέψω.

Ένα τρυφερό παιδί, ανοιχτό παιδί. Μας προσκάλεσε μάλιστα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μιλήσαμε για τον ελληνικό πολιτισμό. Είναι τρομερό πράγμα. Είμαι απέναντι σε καθετί βίαιο που συμβαίνει στη ζωή.

Δε μπορώ να πέσω σε λογικές για τους λόγους που έγινε αυτό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είναι παγίδα να μπω εγώ σε ένα τέτοιο ερώτημα. Ας κοιτάξουμε όλοι τους εαυτούς μας και το τι κάνουμε για να θρέψουμε όλη αυτή την επικοινωνία. Στην Ελλάδα δεν είμαστε ούτε παιδεραστές, ούτε βίαιοι, ούτε τα παιδιά μας πάνε στα σχολεία για να τσαμπουκαλεύονται. Όλα αυτά είναι εξαιρέσεις. Δεν είναι έτσι οι Έλληνες».

Δείτε το videoRelated posts

Σάλος στο twitter για το παθιασμένο φιλί Τσαγκρίδη & Δανάης: «Γέμισε η Καινούργιου πλαστικές για να της πάρει τον πρώην η Μπάρκα»

Απασφάλισε η Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα… γόνατα»

«Πύραυλος» η Σάσα Μπάστα κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου – «Εγώ τα παντελόνια δεν τα έχω διακοσμητικά»