Όλο το διαδίκτυο μιλάει για το Γιώργο Λιάγκα: Είπε σε 2 φράσεις όλη την αλήθεια για τον Αλέξη Γεωργούλη και την Θεοφανία Παπαθωμά

Για τη δεύτερη ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη, πήρε θέση ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το “Πρωινό”.

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την Παπαθωμά, έχει δίκιο εδώ. Γιατί να δεχόμαστε από τον κολλητό του Γεωργούλη να βγαίνει και να λέει αθώο τον φίλο του και καλά κάνει. Όλοι δεν έχουμε άποψη; Γιατί αρνούμαστε από την Παπαθωμά και τον Πετράκο να έχουν άποψη; Επειδή ας πούμε πήραν μία θέση που φαινόταν ακραία εναντίον των εμβολιασμών. Ωστόσο, στη δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν τον εκτελείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πυροβόλησαν τόσο πολύ την Παπαθωμά και τον Πετράκο».

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Τους έχουν βάλει και τους δύο σε ένα στόχαστρο. Όχι τώρα, αλλά με άλλες δηλώσεις. Κι αυτό άδικο είναι. Κι αυτοί που έχουν ακραίες απόψεις, στη δημοκρατία έχουν δικαίωμα να τις εκφράσουν. Δεν καταλαβαίνω».

Δείτε το video

Related posts

Ξέσπασε η μητέρα Γεράσιμου: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

Πανελλήνιος σεβασμός στην Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»