Σαν να ήθελε να δώσει η γη ένα σημάδι: Η στιγμή του σεισμού στον «αέρα» λίγο πριν ανακοινώσει εκλογές ο Μητσοτάκης

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Εύβοια λίγο μετά τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έγινε αισθητή και στην Αττική.

Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 52χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας. Ωστόσο λίγη ώρα πριν από τον σεισμό είχε ολοκληρωθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στην συνέχεια αναμενόταν το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Εκείνη την στιγμή ήταν στον «αέρα» η εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ, που μετέδιδε τις εξελίξεις για την προκήρυξη των εκλογών και έγινε αισθητός ο σεισμός, με τους παρουσιαστές να το αναφέρουν.

Οι αντιδράσεις on air

«Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, έγινε ένας μικρός σεισμός, θα έχουμε ενημέρωση σε πολύ λίγο. Νιώθουμε τη γη να κουνιέται», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ωστόσο και άλλες εκπομπές σε άλλα κανάλια μετέδιδαν την προκήρυξη των εκλογών, όπως π.χ. το Mega, όπου επίσης οι παρουσιαστές επεσήμαναν πως γινόταν σεισμός.

«Έχουμε έναν σεισμό αυτή την ώρα, ζωντανή εκπομπή είμαστε… Να πούμε ότι υπάρχει ένας σεισμός, φάνηκε να ήταν ισχυρός, θα το δούμε στην πορεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Χρηστάκος από την αίθουσα σύνταξης του Mega.

Ένα λεπτό μετά ακολούθησε και δεύτερος σεισμός, με τον Γιάννη Χρηστάκο να λέει στον αέρα: «Παιδιά, συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά έχουμε ξανά νέα ισχυρή σεισμική δόνηση και το καταλαβαίνουμε κι εδώ στο στούντιο. Το λέω γιατί είμαστε σε ζωντανή μετάδοση, οπότε θα έχουμε και πολύ σύντομα νεότερα».

Related posts

«Γκρέμισε» τις ελπίδες ο Τάσος Αρνιακός: «Κακό συναπάντημα και Πάσχα με…»

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

«Σέβομαι την Επιστήμη μου»: Έξαλλος στον αέρα ο Καλλιάνος με τους μετεωρολόγους που λένε βροχές το Πάσχα