Απελπισμένη και χωρίς λεφτά: Έφυγε από την ζωή ο “χορηγός” της Αλιόνα Αμπράμοβα και το έριξε στο μεροκάματο

Η Αλιόνα Αμπράμοβα, έγινε γνωστή από τις auditions της στο GNTM 2 που κόπηκε από τους κριτές στις αλλά όλοι την θυμόμαστε από τις δηλώσεις της, οι οποίες είχαν γίνει viral.

Τώρα η 30χρονη Αλιόνα, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε γνωστό πως γύρισε στην πατρίδα της, την Λευκορωσία, καθώς έφυγε από τη ζωή ο… Sugar Daddy της.

Έφυγε από την ζωή της ο χορηγός της

Σε πολλά από τα βίντεο που μοιράζεται δείχνει πως ήταν η ζωή της πριν, όταν της τα πλήρωσε όλα ο άντρας με τον οποίο έβγαινε και είχε πολλά χρήματα και πως είναι τώρα που δεν έχει καθόλου λεφτά και χρειάζεται να δουλεύει στην Λευκορωσία.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως μπορεί απλά να είναι χιουμοριστικά βίντεο, αφού σε παλαιότερο σχόλιο της είχε πει ότι χαίρεται όταν υπάρχουν άνθρωπο να καταλαβαίνουν το χιούμορ της.

Δείτε video

@aliona_abramava Music: DRIFT Музыкант: Philip E Morris Music: Miami Музыкант: Deleted Account Сайт: https://icons8.com/music/ #tsitobombita #tsitobombitastyle #γενεθλιαμου #alionaabramova #αλαγη #αλλαξεζωη #καινουριαζωη ♬ оригинальный звук – ALIONA ABRAMOVA 🌪
@aliona_abramava #CapCut #πλουσιαζωη #alionaabramova ♬ оригинальный звук – ALIONA ABRAMOVA 🌪
@aliona_abramava #tsitobombita #ημερατηςγυναικας #αλλαξεζωη #δυσκοληδουλεια #alionaabramova ♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

Related posts

Ξέσπασε η μητέρα Γεράσιμου: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

Πανελλήνιος σεβασμός στην Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»