Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Τόνια Σωτηροπούλου μας δείχνει την μαμά της και αποδεικνύει την εκπληκτική ομοιότητα τους

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, για την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς έχει γενέθλια η μητέρα της. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσω των social media.

Συγκεκριμένα η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με τη μητέρα της σε διαφορετικές ηλικίες και όπως θα διαπιστώσετε η ομοιότητα με εκείνη είναι εμφανής.

Η ανάρτηση της

“Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσενα για μητέρα ! Εισαι η επιτομή της αγάπης , της γενναιοδωρίας , της αλήθειας , της φροντίδας , της συγχώρεσης , της μαχήτριας , της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπω και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο ♥️

Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως , ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει”, έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”