«Πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ»: Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου και η οργισμένη απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρία Κορινθίου απάντησε για τις φήμες αποχώρησης από «Το Πρωινό» αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όσα αποκάλυψε

«Θα το πω για τελευταία φόρα, γιατί άκουσα ότι κάποιοι μπερδεύονται, προφανώς ο καθένας όπου η αντίληψή του φτάνει. Έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου, ένα κομμάτι που ήταν ξεκάθαρο και συνεννοημένο εξαρχής για το πώς θα είναι, τι θα είναι, πως θα μπω εμβόλιμη, γιατί μπήκα εμβόλιμη στην εκπομπή. Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρη, στο τέλος θα στέλνω σήματα Μορς», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

«Και επειδή κάνουν και πολύ…. ρεπορτάζ, ούτε καν υφίστανται τα ρεπορτάζ που γίνονται. Αυτά είναι «πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ». Ένας είναι έγκριτος, ένας είπε τα πράγματα όπως είναι και αυτός είναι ο Κώστας Τσουρός. Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Θα ήθελα να μου πουν τι διαδίδω, ότι θα πάω να κάνω εκπομπή στο Star;», συνέχισε η Μαρία Κορινθίου.

Και πρόσθεσε κλείνοντας: «Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει, ας ρωτήσουν, εκεί είναι, την Ελένη Χατζίδου, την οποία πήρα πριν έναν μήνα τηλέφωνο και της είπα ότι δεν ισχύει, μην σκας. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, το έχω κάνει δήλωση. Το τι διαδίδεται και ποιος το διαδίδει, όλα ακούγονται στο τέλος».

Δείτε το video


Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ