Καυστικός ο Λάκης Γαβαλάς: «Το φόρεμα της Δούκισσας στις Κάννες είναι για πικ νικ – Ενοχλήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς για την λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Πως σχολίασε την εμφάνιση της Δούκισσας

«Σχολίασα την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες και μάλιστα η Σήλια Κριθαριώτη ενοχλήθηκε από αυτήν την κριτική μου. Το φόρεμα της ήταν για πικ νικ, που θύμιζε Kathy Heyndels του 1982. Η αλήθεια είναι ότι 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, την έχω εμπεδώσει. Για αυτό στεναχωριέμαι γιατί όταν κάνω μια κριτική όπου είναι για το καλύτερο κάποιου – ειδικά όταν είναι καταξιωμένος – δεν είναι ωραίο να αντιδρούν άσχημα. Και μάλιστα να λένε ότι με έχουν βοηθήσει σε πράγματα του παρελθόντος. Δεν θέλω να δημιουργώ μια ένταση» ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.

«Δεν μπορεί ένα πικ νικ ρούχο να πάει εκεί. Όλοι εμείς που πάμε στις Κάννες δανειζόμαστε το χαλί. Αυτό είναι για ηθοποιούς, πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να πηγαίνουμε ανάλογα» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το video

Related posts

«Του είπα «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου απάντησε… Ολυμπιακός να μην γίνεις»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους…» – Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, λίγες στιγμές μετά το γάμο τους

Δυσάρεστα νέα για τη Ρούλα Κορομηλά – Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια