Αποθεώθηκε από το κοινό η “Μυρτάλη”: Η ανατριχιαστική σκηνή και η συγκινητική αφιέρωση του συντρόφου και «δολοφόνου» της

Ο κύκλος της Μυρτάλης, από την Γη της Ελιάς, ολοκληρώθηκε μέσα από την δολοφονία της από τον σύντροφο της. Ο σύντροφος στη ζωή και παράλληλα δολοφόνος της στη σειρά ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία μετά τη συγκλονιστική σκηνή με τον θάνατό της

Το τέλος της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς συγκλόνισε και ανατρίχιασε τους πάντες με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη.

Αξέχαστη ερμηνεία από την Αφροδίτη Λιάντου

Το ζευγάρι που είναι μαζί και στην κανονική ζωή και όχι μόνο στον ρόλο, έκανε το κοινό να υποκλιθεί στο ταλέντο τους.

Ο Αλέξης βλέποντας τη Μυρτάλη να προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον, δεν ήταν διόλου πρόθυμος να την αφήσει να ταξιδέψει μόνιμα για την Ελβετία, και μέσα στον απόλυτο παραλογισμό του θόλωσε και την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.






Πολλά ήταν τα μηνύματα που έλαβε χθες η Αφροδίτη Λιάντου στον λογαριασμό της στα social media και ειδικότερα από τους ηθοποιούς της σειράς, που την αποχαιρετούσαν.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε ήταν εκείνη του συντρόφου της Αλέξανδρου Σκουρλέτη και Αλέξη στη σειρά, ο οποίος την έβγαλε φωτογραφία στις κούνιες.

«Είσαι υπέροχη! Μπράβο σου αγάπη μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε