«Παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος… μην τρελαθούμε»: Kόλαφος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το μεγάλο “κράξιμο” και τα σχόλια – Τι συνέβη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε μια guest εμφάνιση στο live του Σαββάτου στο J2US, μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, ως secret ζευγάρι της βραδιάς.

Ο ίδιος, δέχθηκε αρκετά σχόλια τόσο για την εμφάνισή του αλλά και για τα ονόματα των καλλιτεχνών τα οποία ανέφερε στην εκπομπή πως έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Τα αιχμηρά σχόλια για την εμφάνιση του

Και έτσι θέλησε να τοποθετηθεί σε αυτά τα σχόλια με μια “οργισμένη” ανάρτηση και προσπαθώντας να βάλει τα πράματα στη θέση τους.

Ερμήνευσαν το πρώτο τους κομμάτι, που ήταν το “Καρδιά μου λιώνω”, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει αρκετές πρόβες, με αποτέλεσμα ο Γιάννης να χάσει ακόμη και τα λόγια του τραγουδιού.

Οι τηλεθεατές σχολίασαν στο Twitter τόσο την “αμήχανη” εμφάνισή του όσο και τα λεγόμενά του – ότι έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα του εξωτερικού – με αρκετά σκληρό τρόπο.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Έριξα μια ματιά, και είδα μια άνοδο της τάξης του 80% στα σχόλια σας, για το Just The 2 Of Us.

Εγώ δεν ήρθα ούτε για να τραγουδήσω αλα Μιchael Jackson, μην τρελαθούμε, ήρθα για να περάσω με τα υπόλοιπα παιδιά καλά και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Το ότι λέω πάντα την αλήθεια είναι γνωστό ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Και επειδή κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο σχόλιο, ότι και καλά, δεν έχω συνεργαστεί με τους ξένους καλλιτέχνες που ανέφερα στη εκπομπή, ποστάρω μια φώτο με την καλή μου φίλη Wendy, γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και δίπλα της η… Λαίδη Γκάγκα.

Η Wendy, μου έκανε το κονε, κόλλησε το γυαλί και πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ.

Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διαδικασία να αποδεικνύω κάθε φορά αυτά που λέω. Το είπα και πριν. Λέω πάντα την αλήθεια.

Παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος το οποίο δεν συνάδει με την εμπειρία που κουβαλάω.

Φυσικά, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Κανένα πρόβλημα.

Ο δικός μου ρόλος είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου, όπως την κάνουνε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΕΛΕΙΑ, όλοι όσοι βλέπετε την εκπομπή.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!» έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις