Ο Γιάννης Μπέζος θα ήταν περήφανος: Ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” πήρε πτυχίο

Ο Σάββας Σαλίπας, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του Γιάννη Μπέζου, τον μικρό και σκανταλιάρη Γιαννάκη.

Σήμερα ο Σάββας Σαλίπας είναι 23 ετών και μάλιστα πήρε το πτυχίο του στα ναυτιλιακά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Πήρε το πτυχίο του στα ναυτιλιακά

Ο ίδιος δημοσίευσε μερικές όμορφες στιγμές από την ορκωμοσία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει περήφανος με το πτυχίο του. Στο πλευρό του ήταν φυσικά, οι φίλοι, η οικογένειά του, αλλά και η σύντροφός του.

Ο Σάββας Σαλίπας, σε δηλώσεις του για τη ζωή του σήμερα, είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο του 2022: «Όποιος με αναγνωρίζει τώρα τελευταία είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα πάω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός».

Για το ρόλο του Γιαννάκη στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, ο Σάββας Σαλίπας είχε αναφέρει: «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος, είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι: Η νέα βραδινή έξοδος για Ζουγανέλη – Συρίγος που τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Και επίσημα ζευγάρι Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης – Το παθιασμένο φιλί που έβαλε τέλος στα σενάρια

Συγκλονίζει η Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»