Χαμογελάει ξανά η Λένα Δροσάκη: Τα πρώτα γενέθλια της μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη – Το πάρτι με φίλους

Η Λένα Δροσάκη, είχε τα γενέθλια της το περασμένο Σάββατο 6/5 και τα γιόρτασε με αγαπημένους φίλους της. Βέβαια, ήταν τα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα, είχε αποκλειστικές πληροφορίες και πρόβαλε ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της.

Άγνωστο αν ήταν εκεί ο γνωστός ηθοποιός

Το πάρτι των γενεθλίων της έγινε στο μαγαζί του κουμπάρου της Άγγελου Μπούρα, ενώ παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η άλλη της κουμπάρα Βένια Καραγιάννη.

Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό

Η ηθοποιός η οποία την Κυριακή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας»!

Δείτε το video

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι