“Εκτός πραγματικότητας” – “ψωνισμένη”: Ξανά στο στόχαστρο των haters η Χριστίνα Μπόμπα μετά την νέα της ανάρτηση

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Συγκεκριμένα, έδειξε για πρώτη φορά τον χώρο που εργάζεται.

Μεταξύ άλλων την είδαμε να φοράει πορτοκαλί αθλητικό κολάν και μπουστάκι και ασορτί στρώμα, και να κάνει πιλάτες μπροστά από τον ξύλινο τοίχο κάτω από το όνομά της.


Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

Οι γυναίκες followers της δεν πήραν με καλό μάτι αυτό το ποστ, καθώς φαντάστηκαν τι θα γινόταν αν οι ίδιες άρχιζαν να κάνουν γυμναστική στο γραφείο όπου εργάζονται.

Κάποιες την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και την αποκάλεσαν “ψωνισμένη”. Και εκτός πραγματικότητας.

Τα σχόλια στο ποστ στο instagram:

– Έτσι όλες στη δουλειά έχουμε έναν τοίχο με το όνομα μας και κάνουμε workout αφού φάμε τα μπολακια με τα superfoods έχοντας μόλις επιστρέψει από κάποιο εξωτικό προορισμό! 😹😹😹 πολύ Real life ρε παιδί μου !

– έτσι ακριβώς. Λέμε στον εργοδότη μας. Μισό λεπτό ένα office workout κύριε γενικέ. Σας στέλνω τις αναφορές αφού πρώτα τελειώσω τα σετ των κοιλιακών μου. Πως σας φαίνεται αυτός ο τοίχος, είναι ωραίος για να βάλω το όνομα μου με φωτεινά γράμματα?

– μα ναι έτσι ακριβώς είναι πως θα μας κάνει επίδειξη πλουτισμού και ποσο ψωνισμενη είναι? Και όλα αυτά σε real life!!

– Λες κάνουμε office workout έτσι ντυμένες και χαρούμενες, ποιο ειναι το περίεργο δηλαδή?in between meetings παντα, για να μην ξεχνιόμαστε!

– Κ εμάς έτσι μας επιτρέπουν στο γραφείο 🙄

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»