Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Γωγώ Τσαμπά: «Στα πανηγύρια πίνουν σαμπάνια από τις γόβες μου»

Στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Τσαμπά και μεταξύ άλλων, ανέφερε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες συμπεριφορές των θαυμαστών της, όταν ανεβαίνει στην πίστα.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε ότι: «Είναι σύνηθες να πίνουν σαμπάνια από το γοβάκι μου, την ώρα που τραγουδάω».

Για τον αν της έχουν προτείνει να τραγουδήσει κάποιο άλλο είδος μουσικής, πέραν της δημοτικής, η ίδια απάντησε: «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι “Κότερα”. Έχω τραγουδήσει κι άλλα ήδη μουσικής και μπορώ να σου πω ότι αρέσει και στον κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις, στο μέλλον μπορεί να ετοιμάσω και κάποια τραγούδια-έκπληξη που να είναι εντελώς διαφορετικά από το είδος που τραγουδάω συνήθως».

Ένα από τα ακραία σκηνικά που θυμάται, αποκάλυψε: «Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου, μου προκαλούν συγκίνηση. Κάποιος έχει βγάλει τη μπλούζα του, μέσα στον κόσμο, για να υπογράψω στην πλάτη του, επίσης έχω υπογράψει και στο στήθος ενός παλικαριού. Έχουν συμβεί τέτοια, αλλά δεν ξεφεύγει η κατάσταση. Βέβαια το ποτό θα σε κάνει αυτό που έχεις μέσα σου να το βγάλεις ευκολότερα. Υπάρχουν κι αυτοί που μας έχουν βρίσει ή έχουν προκαλέσει καυγάδες και προσπαθώ από το μικρόφωνο να κάνω τον πυροσβέστη. Άλλο σκηνικό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι να πίνουν σαμπάνια από το γοβάκι μου. Και τα πόδια μου έχουν πλύνει σε πανηγύρι. Ένας άλλος ήπιε ουίσκι από τη γόβα μου και μετά πήρε και τα παπούτσια μου στο σπίτι του (γέλια). Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, συνέχισα να τραγουδάω κανονικά ξυπόλητη στη σκηνή».

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά είπε ότι: «Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις γάμου και τους ευχαριστώ πολύ όλους, όμως δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι ακόμα. Με αυτόν που θα με αγαπήσει πραγματικά ίσως προχωρήσουμε. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι με ερωτεύτηκαν πολύ για να με θέλουν για γυναίκα τους, αλλά εγώ δεν είχα την ίδια ανάγκη και επιθυμία ώστε να πάω νύφη στην εκκλησία».

Related posts

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Είναι έτοιμος να υποστεί τις ποινές

«Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν»: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Έκτακτο: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Θα οδηγηθεί στη φυλακή