Σε κατάσταση σοκ ο Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή μόλις έμαθε για την καταγγελία – Το πρώτο πρόσωπο που αντίκρισε

Λίγο πριν να καταθέσει ο Αλέξης Γεωργούλης, στην Βελγίδα ανακρίτρια καθώς φαίνεται να εξετάζει θετικά το αίτημα του ευρωβουλευτή να καταθέσει άμεσα ενώπιον της και να μην περιμένει την άρση της ασυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star οι δικηγόροι του περιμένουν τώρα την έγγραφη ειδοποίηση για την ημερομηνία που θα δώσει τις εξηγήσεις του.

Η πρώτη αντίδραση του

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μετέδωσε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή μόλις έμαθε για την καταγγελία . Την ίδια στιγμή, ερωτήματα έχει προκαλέσει η καθυστέρηση της διερεύνησης της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη από τις βελγικές Αρχές

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Καλλάγια, η πρώτη του κουβέντα ήταν:«”Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου μην πάθει τίποτα, μην μάθει από την τηλεόραση αυτό που θα ακούσει”. Ούτε και αυτός ήξερε τι γίνεται. Ήταν αναστατωμένος βέβαια» δήλωσε ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρης Καλλάγιας.

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Γεωργούλη όταν έμαθε για την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από την Ε. Χ. Βρισκόταν στον Αγιόκαμπο και ο φίλος του Γρηγόρης Καλλιαγιάς αποκάλυψε στην ανταποκρίτρια του Star Δήμητρα Τζιότζιου τη συνομιλία που είχαν μετά τη «βόμβα» από τις Βρυξέλλες.

«Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι. Μέχρι τις 3 η ώρα βρισκόμασταν στην παραλία, περπατούσαμε, τραγουδούσαμε. Δεν φαινόταν κάτι, ότι έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το κατάλαβα την άλλη ημέρα το πρωί γιατί τον πήρα τηλέφωνο γιατί άργησε να έρθει στα γενέθλια της κόρης μου. Του λέω “Αλέξη πού είσαι;”. “Επάνω στη μάνα μου”, μου λέει, “”δεν άκουσες;”” “Άκουσα…”».

Δύο μηνύσεις έχει καταθέσει σε βάρος του Γεωργούλη η καταγγέλλουσα

Νέες πληροφορίες αποκάλυψε σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την καταγγελία που έγινε πριν από τρία χρόνια σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε η ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά, η καταγγέλλουσα κινήθηκε προσεκτικά σε δύο μέτωπα, προκειμένου να «δέσει» τις κατηγορίες.

Όπως πρόσθεσε, η Ε.Χ. έχει καταθέσει δύο μηνύσεις: Μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό. Επειδή πάντα ο βιασμός είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί, η καταγγέλλουσα ξεχώρισε τις υποθέσεις, προκειμένου να μην καταπέσει και η κατηγορία του ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλα έχουν γίνει με προσοχή από μεριάς της, γιατί έλαβε οδηγίες από ειδικούς και σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Η διαδικασία θα είναι μυστική και ακόμα και οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη δε θα έχουν πρόσβαση αν δεν αρθεί η ασυλία του. Γι’ αυτό υπάρχει μια αίσθηση βιασύνης στο Ευρωκοινοβούλιο. Την Τρίτη συναντιούνται οι συντονιστές της νομικής επιτροπής, της JURI, και υπάρχει περίπτωση να οριστεί εισηγητής. Αλλιώς μπορεί να πάει στις 8/5, όταν όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει έκτακτη συνεδρίαση της JURI.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα