Μίλησε ανοιχτά ο Γιάννης Βασιλείου: «Παραγωγός μου είχε πει πως αν θέλω να τραγουδήσω επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Γιάννης Βασιλείου, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Η αλήθεια είναι πως μερικά πράγματα τα αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με πολύ μεγάλο πόνο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη νύχτα, ειδικά όταν κάνεις ένα πολύ μεγάλο σχήμα. Υπάρχει ανταγωνισμός με το πόσα τραγούδια και πόσο χρόνο θα έχεις πάνω στην πίστα», είπε αρχικά για τα πισώπλατα «μαχαιρώματα».

Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλείου για τη σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Υπήρχε πόλεμος από τους ιδιοκτήτες που μπορεί να είχαν καλύτερη σχέση με έναν άλλο καλλιτέχνη και μου αφαιρούσαν 2-3 τραγούδια. Δε θέλω να πω περισσότερα, γιατί αυτά τα πρόσωπα είναι παρόντα σήμερα. Όταν βέβαια μετά γίνεσαι πρώτο όνομα, όπως έγινα και εγώ, σταματούν να σε βαρούν με αυτούς τους ύπουλους τρόπους».

Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει. «Όταν ήρθα από την Αμερική, ένας παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε. Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί. Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αλλά όταν το αντιλήφθηκα, του είπα bye bye», ανέφερε κλείνοντας.

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»