«Θα δείξει τι είναι»: Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κιουρτσάκη λίγους μήνες μετά την γέννα – Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία μέσα από μια ανάρτησή της θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακού της φίλους.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, μετά την ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου της, Αλεξάνδρα Μακρή για τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις της με τη μητέρα της, «χάθηκε» από τα social media και όπως εξήγησε αυτό οφειλόταν σε μια αδιαθεσία που ένιωσε.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι έπαθε υπερκόπωση: «Τι κάνετε αγάπες μου; Πως είστε; Eγώ είμαι καλά. Τώρα σε λίγο θα κοιμίσω τη μικρή. Χάθηκα λίγο ε; Xάθηκα δύο μέρες γιατί έπαθα μια μικρή υπερκόπωση. Ξύπναγα τάιζα τη μικρή και ξανά κοιμόμουν, δεν έκανα τίποτα. Άντε και ένα φαγητό αλλά και αυτό το έκανα αργά. Δεν είχα καθόλου όρεξη, πήγα έκανα εξετάσεις να δούμε τι θα βγει. Ο σίδηρος πρέπει να είναι θα δείξει».

Δείτε το video

@olgadkiourtsaki #mygirl #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #γιαεσας #babygirl #fy #fyp #foryoupage #φιλοιτικτοκ #scorpio_love #fypシ #foryourpage #2024 ♬ Whats a soulmate – csbyeol

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”