Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα βγω παρέα με τις νεκρές μου φίλες»

Για την καλή της φίλη και συνάδελφο, Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών κλήθηκε να μιλήσει η Άννα Φόνσου, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση για την δύσκολη αυτή απώλεια.

Σπάραξε στον αέρα

Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια μεγάλη απώλεια γιατί εμείς οι ηθοποιοί δεν έχουμε ηλικίες, πρέπει κάπως να τα καταφέρουμε να είμαστε αθάνατοι. Νομίζω ότι έχει γραφτεί ένα ωραίο ποίημα, «θα βγω παρέα με τις νεκρές μου φίλες». Ακριβώς αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι τόσο θλιμμένη που σκέφτομαι ότι… άλλο ένα τηλεφώνημα πια που δεν μπορώ να κάνω».

Θέλω να πάρω την Αλίκη, έχει φύγει. Θέλω να πάρω την Ζωή, έχει φύγει, Θέλω να πάρω την Τζένη, έχει φύγει. Την δασκάλα μου, την Έλλη Λαμπέτη μα έχει φύγει. Να και η Μαίρη Χρονοπούλου. Είναι πολύ βαθιά η θλίψη μου και νομίζω ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Τι να πω, πως ήταν σαν άνθρωπος; Αυτά είναι βλακείες».

«Ήταν μια σπουδαία γυναίκα, μια σπουδαία ηθοποιός και… ελπίζω εκεί που θα πας, Μαίρη, καμαρούλα μια σταλιά δύο επί δύο να έχεις πιο μεγάλη! Τώρα ήταν και ευτυχισμένη, τον τελευταίο καιρό, γιατί την περιποιούταν πάρα πολύ οι φίλοι της, την έβγαζαν έξω, τραγούδαγε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Άννα Φόνσου για την Μαίρη Χρονοπούλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Δείτε το video


Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»