Μεγάλη ψυχή η Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε δωρίσει τα πάντα στο Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη ψυχή, αλλά αθόρυβη φαίνεται πως ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε στα 90 της χρόνια μετά από ατύχημα. Ο Κώστας Γιαννόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως «είχε δωρίσει τα πάντα στο Χαμόγελο του Παιδιού».

Η μεγάλη καρδιά της

Άνθρωποι που τη γνώρισαν και έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί της μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ιδρύματος “Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο “Στούντιο 4” αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δωρίσει στο ίδρυμα όλη της την περιουσία.

«Η σχέση μας με τη Μαίρη Χρονοπούλου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσε να μιλήσουμε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Με κάλεσε να πάμε για φαγητό και μου είπε ότι ήθελε να δώσει 2εκ. δραχμές. Λυπάμαι που το λέω, δε θα ήθελε, αλλά τώρα είναι η στιγμή να πούμε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά…

Η Μαίρη Χρονοπούλου λάτρευε τα παιδιά. Σε εκείνο το ραντεβού, μιλήσαμε και διαπίστωσα ότι η γυναίκα αυτή δε θα είχε τη δυνατότητα να επιβιώσει αν μας έδινε αυτά τα χρήματα. Την παρακάλεσα να δώσει ένα πολύ μικρότερο ποσό για να μπορεί κι εκείνη να επιβιώσει.

Εκ τότε γίναμε φίλοι, δυο φίλοι που μας ένωναν τα παιδιά. Μετά από κάποια χρόνια, μας ενημέρωσε ότι ήθελε να γράψει το σπίτι της κι ένα ακόμα διαμέρισμα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. H τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν πρόσφατα όταν συναντηθήκαμε και με τα παιδιά, στα γενέθλιά της…» είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο






Related posts

«Θα το πω δεν ντρέπομαι»: Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο τραγουδιστή μετά από χρόνια

Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Κορινθίου: «Η αρχή της εφηβείας της κόρης μου, μου είχε πέσει “βαριά”»

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της