Συγκινεί ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καλό ταξίδι στο φως γλυκό πλάσμα» – Τι θα συμβεί με την κηδεία της

Συγκινεί ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στην οποία αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου, γράφοντας «καλό ταξίδι στο φως γλυκό πλάσμα». Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε στο Tlife τι θα συμβεί με την κηδεία της.

Το αντίο στην σπουδαία ηθοποιό

Υπενθυμίζεται, πως η ηθοποιός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από πτώση στο σπίτι της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 90 της χρόνια με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας είπε το δικό του ιδιαίτερο «αντίο» στην συνάδελφο, αλλά και φίλη του, Μαίρη Χρονοπούλου.

«Αντίο αγαπημένη μου… Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ που με τίμησες με τη φιλία και την αγάπη σου! Καλό ταξίδι στο φως γλυκό και αισιόδοξο πλάσμα… Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι θα συμβεί με την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν από τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Είμαι στεναχωρημένος, το περιμέναμε ότι θα συμβεί. Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ένας άνθρωπος που μπορούσα να εκμυστηρευτώ τα μυστικά της ζωής μου, την άκουγα να μας λέει ιστορίες των ανθρώπων του παλιού κινηματογράφου.

Την γνώρισα σε μια διαδήλωση πριν 30 χρόνια, όπου ήταν στην κεφαλή της πορείας και κρατούσε το πανό. Έτυχε να είμαι δίπλα της και έτσι άρχισε αυτή η γνωριμία. Η Μαίρη ήταν αγωνίστρια και με το κίνημα MeToo είπε να δώσει τη βοήθειά της, να μιλήσει, να πει τι τράβαγε η παλιά γενιά. Ήθελε να έρθει στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Τόσο αγωνίστρια ήταν η Μαίρη» εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε στο Tlife τι θα συμβεί με την κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού: «Δεν νομίζω να γίνει κηδεία, δεν ήθελε. Τουλάχιστον από όσο μας είχε πει. Έχει αφήσει τις επιθυμίες της γραπτώς. Νομίζω δεν θα γίνει κηδεία».

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»