Η Πόπη Τσαπανίδου επανεμφανίστηκε: «Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα, δεν παραιτήθηκα»

Μετά τον ντόρο της εξαφάνισης της Πόπης Τσαπανίδου, από το βράδυ των εκλογών και τις φήμες περί παραίτησης από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ανέφερε πως “κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα”.

Η Πόπη Τσαπανίδου πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Επιπλέον έκανε λόγο για μια “οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε πολύ” και δήλωσε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για την ίδια.

Η πρώτη της δήλωση

“Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου”, υπογράμμισε για την απουσία της από δημόσιες τοποθετήσεις.

“Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα”, είπε συγκεκριμένα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Στην πρώτη συνάντηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα όμως, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, αλλά δεν ήταν θέμα παραίτησης”, ξεκαθάρισε.

“Είχαμε μια απώλεια. Όταν υφίστασαι μια τέτοια ήττα, μπαίνεις σε διαδικασία πένθους. Έχασες μια μάχη, το δεύτερο στάδιο του πένθους είναι ο θυμός. Οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες, αναμενόμενες” σχολίασε επίσης για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η κ. Τσαπανίδου ανέφερε ότι έκαναν πολλά λάθη, τα οποία τα παραδέχονται.

Δείτε το video

Related posts

Αρχίσαν τα «γαλλικά» στο MasterChef: Η απαιτητική δοκιμασία έφερε εντάσεις στο πλατό

Λύγισε η Κατερίνα Στανίση: «Όταν εγώ περνούσα άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία»

“Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα”