Αψεγάδιαστη σιλουέτα: Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει στο φακό με μαγιό και αποθεώθηκε στο Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη, τους τελευταίους μήνες στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της με την εκκεντρική εμφάνιση της. Η ίδια, είναι ενεργή στα social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η Μελίνα Νικολαϊδη ξεχωρίζει για την ομορφιά της αλλά και το καλλιτεχνικό της ταλέντο. Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήρε την απόφαση πριν λίγους μήνες να σπουδάσει στο Λονδίνο υποκριτική, ωστόσο αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για να βρίσκεται πλάι στο σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με τον οποίο ζουν έναν μεγάλο έρωτα αλλά και την οικογένειά της.

Έβαλε μαγιό και πόζαρε στον φακό

Είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε όχι, ανεβάζει σε καθημερινή βάση ξεχωριστές στιγμές της και εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της αλλά και την ομορφιά της. Αυτή την περίοδο η 19χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας και ηρεμεί από τις υποχρεώσεις της.

Χθες Πέμπτη, η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και στη συνέχεια πόσταρε τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται και στις φωτό οι αναλογίες της είναι τέλειες, γεγονός που όλοι αναμέναμε καθώς αφού η κοπέλα μεριμνά για την εμφάνισή της και ακολουθεί μια υγιεινή ζωή. Γυμνάζεται καθημερινά με τις οδηγίες του συντρόφου της και τρέφεται υγιεινά. Μάλιστα, πολλές φορές ποστάρει τα μενού της και ενημερώνει τους φίλους της για τα μικρά μυστικά της.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του