«Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»: Πήρε θέση η Τσιμτσιλή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Μετά τις επικείμενες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για το γάμο του, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της.

Μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο από τον τραγουδιστή, το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος.

Τι ανέφερε για τον γάμου του τραγουδιστή

«Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μαίρη, το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Δείτε το video

Related posts

“Τώρα στο παρά πέντε;” Σούσουρο με τη δήλωση καρφί της Ελένη Μενεγάκη, έδωσε απάντηση στις φήμες

Μετά από χρόνια το αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος: «Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις»

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» – Η επική έναρξη της ομιλίας του