Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού για τον Αλέξη Γεωργούλη: “Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος”

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Γεωργούλης με τις καταγγελίες του βιασμού και του ξυλοδαρμού στην Ελένη Χρονοπούλου.

Πήρε θέση η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της στον Alpha αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως σε τέτοια ζητήματα δεν χωράνε φιλίες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος που θίγεται.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας τα παρακολουθώ όλα “τι θα πει τώρα και αυτοί που είναι φίλοι του”… να σας πω το εξής… τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου ήτανε τα τελευταία τρία χρόνια… Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μία εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες.

Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μία καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου του. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχτεί πως είναι αθώοι, ας το πάμε λοιπόν έτσι» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το video


Related posts

Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη– Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 👇

«Χείμαρρος» η Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου