Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο περίπτωση επανασύνδεσης, ρίχνει κεραυνούς ο Θεός Δίας…» (video)

Λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν συνάψει ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου θα υπογραφεί στον Κορυδαλλό, όπως έγινε γνωστό για το ζευγάρι.

Μίλησε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή

Η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μίλησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τον χωρισμό από την κόρη της Σοφίας Βόσσου, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού για το διαζύγιό του από την Ερασμία Μάνου.

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο, να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε», ανέφερε ο Βασίλης Δημάκης στον ΑΝΤ1.

«Τα όνειρα συνήθως λένε τα κάνουν οι κοιμισμένοι, τέλος πάντων, που αυτό δεν πάει να πει κάτι. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερτιμηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου, σίγουρα και δε μας επιτρέπουν για κανέναν λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Και είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες σ’ αγαπώ, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Δημάκης.

Για την κρίση στη σχέση τους

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Βασίλης Δημάκης είπε στο Πρωινό: «Δεν υπάρχει (περίπτωση επανασύνδεσης), παροδικά είναι τα φαινόμενα τα καιρικά. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Για την κρίση στη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από την παραμονή της πρωτοχρονιάς. «Παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα (πρόβλημα), ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δυο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά, σας λέω, τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανέναν λόγο».

Δείτε εδώ τον Βασίλη Δημάκη να μιλάει στο Πρωινό

Related posts

Γύρισε όλη η showbiz & την κοιτούσε: Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε έτσι στα σοκάκια της Μυκόνου & τράβηξε τα βλέμματα

“Άκου τώρα τι γίνεται…”:Η αμηχανία της Κατερίνας Καραβάτου όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

Ποιος είναι ο Απόστολος Λύτρας: Η χλιδάτη ζωή, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα και οι διακοπές με το σκάφος