“Είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο”: Η Φίφη από το Ευτυχισμένοι Μαζί αποκαλύπτει πώς είναι ο Γιάννης Μπέζος στις συνεργασίες του

Η ηθοποιός Εύη Δαέλη ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του κωμικού Κώστα Μαλιάτση το “Roast Cast“.

Η Φιφη του Ευτυχισμένοι Μαζί μιλάει για τις συνεργασίες της

Η Φίφη του “Ευτυχισμένοι μαζί” μίλησε για τη ζωή της, το πως είναι να είσαι διάσημη από τα παιδικά σου χρόνια, για την καριέρα της σαν ηθοποιός και για την ενασχόληση της με τα social media και για το αν μπαίνει να δώσει τα κλικ στα άρθρα “δείτε πως είναι τώρα η Ιφιγένεια από το Ευτυχισμένοι μαζί”.

Η Εύη Δαέλη έγινε γνωστή καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί που παίχτηκε στο Mega το 08-09 και είχε τεράστια τηλεθέαση. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν όταν αναφέρθηκε στο πως είναι για τους νεαρότερους ηθοποιούς ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου:

“Οι μεγάλοι ηθοποιοί όταν είναι από πάνω σου τις περισσότερες φορές λένε ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν (σ.σ τους νεαρότερους ηθοποιούς) αλλά δεν το κάνουν οι περισσότεροι έχω να σου πω”

“Οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί παίρνουν το μπάτζετ όλων μας. Ο μόνος που δεν το κάνει αυτό είναι ο Γιάννης Μπέζος. Ο Μπέζος είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο τον μήνα για να μπορούν όλοι και οι μικροί ηθοποιοί να πληρωθούν καλά. Είναι ο μόνος που έχω συνεργαστεί και το κάνει” Είπε η ηθοποιός, με τον Μαλιάτση να λέει:

“Οι περισσότεροι έχουμε τον Γιάννη Μπέζο στο κεφάλι μας σαν πιο σκληρό, “άγριο” άνθρωπο”

Και τη Δαέλλη να απαντάει ότι ” Είναι ευγενέστατος είναι γλύκας είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης που έχω συνεργαστεί ποτέ”

Δειτε εδώ την συνέντευξή της

Related posts

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;

“Πόνος μην μας έρθει μακάρι”: O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το «Ζάρι» & ετοιμάζεται για την Eurovision ’25

Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ”Toy” – Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της