Τραγικές ώρες για Αντώνη Κανάκη: Έχασε το δικαστήριο, πρέπει να πληρώσει “τρελά” λεφτά, οικονομική καταστροφή

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία παραγωγής του, έχασε το δικαστήριο με τον ΣΚΑΙ και καλείται να πληρώσει το ποσό των 265.298 ευρώ.

Η χαμένη δίκη του Αντώνη Κανάκη

Ειδικότερα, νόμιμη έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας την καταγγελία της σύμβασης του ΣΚΑΪ με τον παρουσιαστή και την εταιρεία TONY PRODUCTIONS, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Παρά την άμεση αντίδραση του παρουσιαστή και της εταιρείας παραγωγής, όπως αναφέρει το dailymedia.com.gr, οι οποίοι μετά την καταγγελία της σύμβασης του ΣΚΑΪ προσέφυγαν στα Δικαστήρια και ζητούσαν με αγωγή τους να αναγνωριστεί η ακυρότητα αυτής, ο ΣΚΑΙ δικαιώθηκε και είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσει από τον παρουσιαστή το ποσό των 250.000 ευρώ, με τον παρουσιαστή να καλείται να πληρώσει και το ποσό των 15.298 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Το χρονικό της αντιδικίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ

Όλα ξεκίνησαν το 2020, όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για μη τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων, με τον ίδιο μάλιστα να στέλνει και επίσημη ανακοίνωση στα Μέσα, προκαλώντας οργή στον σταθμό του Φαλήρου, ο οποίος επέμενε ότι είχε τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του, περιμένοντας παράλληλα να παραδοθούν εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ.

Συνεπώς, ο σταθμός προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης, ενώ ο παρουσιαστής και η εταιρεία παραγωγής του προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την ακύρωση της καταγγελίας της σύμβασης και χρηματική αποζημίωση ύψους 2.232.927€ (στην εταιρεία του Κανάκη) και 250.000€ (στον παρουσιαστή προσωπικά).

Με την υπ’ αριθ. 137/2024 απόφασή του, το Δικαστήριο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων ως «ουσία αβάσιμους», κρίνοντας νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης, δεχόμενο ότι τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η εταιρεία παραγωγής παραβίασαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, αρνούμενοι να παράξουν και να μεταδώσουν εκπομπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται βέβαιο το γεγονός πως η πλευρά του παρουσιαστή θα ασκήσει έφεση.

Related posts

“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

“Τα καταφέραμε αγοράκι μου” Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου – Η πρώτη φωτό του μωρού της

“Eίναι αυτός παράδειγμα για τη νεολαία;” Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Light μετά από αυτά που είπε