Τυχερός ο Μπισμπίκης: Η Βανδή σκουπίζει με αποκαλυπτικό ροζ μίνι και αποθεώνεται για το καλλίγραμμο σώμα της

Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή πυροδότησε ξανά αντιδράσεις με το κοινό να λατρεύει τις πόζες της και να την αποθεώνει.

Η νέα φωτογραφία

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα ονόματα που απασχολεί τα μέσα έντονα τον τελευταίο καιρό. Καθώς την απολαμβάνουμε στο J2US σαν κριτή ενώ και η σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει συζητηθεί εντόνως. Έτσι λοιπόν κάθε εμφάνιση της και ανάρτησή της τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της.Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή προχώρησε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στo Instagram η οποία δίχασε το κοινό καθώς δέχθηκε αρκετά αποθεωτικά σχόλια αλλά και επικριτικά. Η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων για το J2US αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά με φωτογραφίες φωρόντας ένα εντυπωσιακό μίνι ροζ φόρεμα το οποίο ανεδείκνυε και το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με το υπέροχο mini φόρεμά της και για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έπιασε και την σκούπα σε μία από τις πόζες, και τα σχόλια ήταν αντικρουόμενα. Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή ενώ κάποιοι άσκησαν κριτική θεωρώντας η σκούπα και το μίνι φόρεμά της πως δεν ταίριαζαν.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»