«Το κορμί του παιδιού εκτοξεύτηκε»: Πώς έγινε η τραγωδία με την 12χρονη, απαρηγόρητοι οι γονείς της

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλλιθέας με την 12χρονη που έχασε τη ζωή της στον δρόμο και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Το χρονικό

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας καθώς η κατάσταση της ήταν κρίσιμη. Η 12χρονη έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς η 12χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.Το protothema.gr βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με γείτονες του 12χρονου «Έχω σοκαριστεί, πραγματικά. Η οικογένεια είχε τρία παιδάκια, δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε μια γειτόνισσα της οικογένειας ενώ ένας άλλος γείτονας αναφέρει: «Το κοριτσάκι μάλλον προσπάθησε να περάσει τη διάβαση και την παρέσυρε. Είναι ένα σημείο ”παγίδα” και χρειάζεται προσοχή».

Ενώ στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ανέφερε πως οι γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ο πατέρας και η μάνα δεν ξέρουν πού βρίσκονται, έχουν καταρρεύσει. Έτρεξαν κατευθείαν στο νοσοκομείο και εκεί έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό».

Δείτε βίντεο: Απαρηγόρητοι οι γονείς

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα