Σαν κλώνος της Βίκυς Κάβουρα: Η ξανθιά καλλονή σύντροφος του Καραφώτη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες που έχουμε δει

Ο Κώστας Καραφώτης είναι πολύ αγαπητός από το ελληνικό κοινό και φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χεράκι χεράκι σε χαλαρό περίπατο

Τον Κώστα Καραφώτη τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο Fame Story 2 και του άνοιξε τον δρόμο για να ακολουθήσει την πορεία του τραγουδιού και να γίνει ένας αγαπητός καλλιτέχνης. Ενώ είχε απασχολήσει και τα μέσα καθώς ήταν σε σχέση για 2 χρόνια περίπου με την Εύη Σαλταφερίδου την οποία είδαμε και στο φετινό Survivor All Star. O Κώστας Καραφώτης δείχνει και πάλι ερωτευμένος στο πλευρό μιας ξανθιάς καλλονής όπως και τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδα.

Ο Κώστας Καραφώτης είναι εδώ και εννέα μήνες ζευγάρι με την Κάτια-Νανά Μάνου. Η Κάτια είναι είναι χορεύτρια και μάλιστα διατηρεί τη δική της σχολή χορού στα Τρίκαλα, τόπο απ’ όπου κατάγεται ο τραγουδιστής. Και είναι αχώριστοι από την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν.Το ζευγάρι απολάμβανε την βόλτα τους και την υπέροχη μέρα χωρίς καμία προσπάθεια να κρυφτούν, αφού ο Κώστας Καραφώτης την κρατούσε από το χέρι και απολαύσανε την στιγμή χωρίς να τους απασχολεί το τι λέει ο κόσμος

Δείτε τις εικόνες

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή