Το έκρυβε πολύ καλά: Όλες οι φορές που η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε έγκυος και “καμουφλάρισε” την κοιλίτσα της

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κίνησε καν υποψίες ότι ίσως ήταν έγκυος γιατί από τις φωτογραφίες που ανέβαζε δεν φαινόταν τίποτα αφού κατάφερνε να το κρύβει πολύ καλά!

Το γλυκό μυστικό της

Είχε όμως και τον τρόπο να το κάνει αφού εμπιστεύτηκε μόνο τους πολύ δικούς της ανθρώπους, γνωρίζοντας πως δεν θα διέρρεε το γλυκό μυστικό της.

Και προκειμένου να μην κινήσει την περιέργεια ή την υποψία κάποιων, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στην προσωπική της σελίδα στο instagram, χωρίς όμως και πάλι να προδώσει το γλυκό μυστικό της πριν η ίδια είναι έτοιμη να το ανακοινώσει.

Όπως θα θυμάστε, η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή της πως η Ιωάννα είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα οπότε όλο αυτό το διάστημα, φρόντισε η ίδια να είναι πολύ προσεκτική.

Τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, με τέτοια τέλεια σιλουέτα και αψεγάδιαστο κορμί, ήταν αδύνατον να φανεί κάτι. Στη συνέχεια όμως και όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη, με τις πρώτες αλλαγές στο σώμα της να είναι ελάχιστα εμφανείς, θέλησε και πάλι να προστατεύσει το μυστικό της. Έτσι επέλεξε να ανεβάζει φωτογραφίες κυρίως πορτρέτα, με το μυστικό της να είναι απόλυτα ασφαλές.

Στη συνέχεια και προκειμένου και πάλι να μην καταλάβει κανείς κάτι, έκανε ένα twist στις πόζες της και ανέβαζε φωτό που άλλοτε έδειχναν την ίδια να είναι σε κίνηση όμως είτε θα πόζαρε με γυρισμένη την πλάτη είτε κρύβοντας εντέχνως το σημείο της κοιλίτσας της. Και έτσι κατάφερε να φτάσει στη μέρα που θα ανακοίνωνε η ίδια ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά.

Δείτε παρακάτω τις συγκεκριμένες φωτογραφίες:

Related posts

“Για τα παιδιά μου”: Ακομπλεξάριστη η Οικονομάκου, κάνει δηλώσεις 4 μέρες μετά το πολύκροτο διαζύγιο

“Θα σας πω τι της έκανε”: Μόνο η Τσιμτσιλή είπε τον πραγματικό λόγο που χωρίστηκαν Μικρούτισκος-Καινούργιου

Το χέρι Του Θεού τον σκεπάζει: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα σήμερα το πρωί