“Έσκασαν” τα πρώτα ζευγαράκια του Survivor-Ερωτευμένος ο Μάριος Πρίαμος: Ποια παίκτρια του έκλεψε την καρδιά

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor All Star όπου ακόμα δεν ξεκίνησε και ήδη οι γλώσσες λένε για τα πρώτα…κρυφά ζευγαράκια που δημιουργούνται μέσα στο παιχνίδι.

Το πρώτο ζευγαράκι

To Survivor All Star ξεκίνησε και οι πρώτες συμπάθειες, αλλά και κόντρες μεταξύ των παικτών, έχουν ήδη φανεί.

Το πρώτο φλερτ μάλιστα είναι γεγονός και έχει ως πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μία συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζήτηθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά και φέτος, συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Πρίαμος είναι το μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω, όχι στην ομάδα. Το αφήνω με ένα ερωτηματικό», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η τρυφερή κίνηση από τον Μάριο Πρίαμο, έγινε στο σημείο όπου συναντιούνται όλοι μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων, πριν και μετά τους αγώνες.

«Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», αναφέρει.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”