«Τι βλέπουμε Παναγία μου;»: Η ανατριχιαστική στιγμή με την νεκρή πεθερά της στο Σασμό – Τρόμαξε το twitter

Σήμερα Πέμπτη θα πέσει αυλαία για την φετινή σεζον στον Σασμό, την σειρά του Alpha που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αναμένει με ανυπομονησία και ενδιαφέρον την επόμενη σεζόν πριν καλά καλά τελειώσει η δεύτερη..

Σασμός: Η ανατριχιαστική στιγμή με την νεκρή πεθερά της
Στο χθεσινο και προτελευταίο επεισόδιο η Καλλιόπη δέχθηκε μια μεταφυσική εμπειρία η οποία την συντάραξε και την πάγωσε. Η Καλλιόπη είδε εφιάλτη με αναφορά στον Αστέρη μιας και επρόκειτο να παντρευτεί την Αργυρώ. Πιο συγκεκριμμένα την “επισκέφθηκε” στον ύπνο της η πεθερά της η οποία και της είχε δώσει ευχή και κατάρα πριν φύγει από τη ζωή, αφού η βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων κρατάει πολλά πολλά χρόνια.

«Αν Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες συνάπτουν ερωτική σχέση, τότε ξεσπά θανατηφόρο κακό και στις δύο οικογένειες», της είχε πει η πεθερά της.

Το όνειρο της Καλλιόπης

Η Καπετάνισσα από το άγχος της για το κοπέλι της, την είδε ξανά στον ύπνο της και ξύπνησε πιο ταραγμένη από ποτέ.

Μια ανατριχιαστική σκηνή και ένας σκοτεινός και μακάβριος εφιάλτη ο οποίος και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστος στο twitter.

Χθες (9/7) οι ηθοποιοί έκαναν το τελευταίο τους γύρισμα. Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους συντελεστές να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το φινάλε της σειράς θα μας δείξει τη ζωή της Μαρίας Τζομπανάκη να κινδυνεύει αλλά δεν θα είναι η μόνη στην τρίτη σεζόν που έρχεται.

Περιμένουμε το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο με αγωνία

Ο Μαθιός είναι ξανά το κεντρικό πρόσωπο του φινάλε. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, τον είδαμε ξανά λίγο πριν τον γάμο του να συλλαμβάνεται. Τώρα θα μείνουμε με την αγωνία για το αν θα ζήσει μετά τον πυροβολισμό που θα ακουστεί και έχοντας μπροστά του τον Νικηφόρο να τον σημαδεύει με όπλο. Ήδη έχει μάθει την αλήθεια πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, τον Στεφανή.

Δύο άλλες ηρωΐδες, παράλληλα μάλιστα, θα δίνουν αγώνα για τη ζωή τους. Η Βασιλική θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο, λίγο πριν πάει να ειδοποιήσει τον γιο της Νικηφόρο να μην επιτεθεί στον Μαθιό γιατί αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας, ενώ η Καλλιόπη θα λιποθυμήσει αφού έχει υποστεί εγκεφαλικό στο σπίτι, αδύναμη να αντιμετωπίσει τις ραγδαίες εξελίξεις.

Τόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όσο και η Μαρία Τζομπανάκη, θα χαίρουν άκρας υγείας την τρίτη σεζόν. Στα πρώτα επεισόδια θα τις δούμε να συνέρχονται σωματικά. Όχι όμως ψυχικά. Γιατί ο τρίτος κύκλος θα είναι ξανά αιματοβαμμένος. Οι δύο κυρίες δεν θα συμφιλιωθούν εύκολα για χάρη του Μαθιού.

Αντίστροφα από τις δραματικές εξελίξεις, οι ηθοποιοί του Σασμού μετά το τελευταίο χθεσινό γύρισμα, βρέθηκαν σε γνωστό κρητικό νυχτερινό κέντρο για να γλεντήσουν την επιτυχία μίας ακόμη χρονιάς. Με τον Δημήτρη Λάλο να δείχνει πως έχει εξοικειωθεί με τους κρητικούς χορούς και τον Μάνο Πυροβολάκη με την ορχήστρα του να τραγουδά μαντινάδες.

Στιγμές χαράς για τους πρωταγωνιστές

Related posts

Όλοι φώναζαν «να ζήσετε»: Άναυδη η Δέσποινα Βανδή με την πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε (video)

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Παρελθόν η θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Κινέτα: Το «χρυσό» συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης και ο όρος που έθεσε η ηθοποιός