Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο του Ρίου: Όλοι προσεύχονται για τη 14χρονη Χριστίνα στην Πάτρα

Εδώ και 4 ημέρες η 14χρονη Χριστίνα από την Πάτρα δίνει μάχη για τη ζωή της διασωληνωμένη στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου με όλους να προσεύχονται για την υγεία της. Η 14χρονη νοσηλεύεται μετά από ατύχημα που είχε μαζί με τον 16χρονο φίλο της Γιώργο, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 16χρονος συγκρούστηκε με όχημα.

Όλοι προσεύχονται για τη 14χρονη Χριστίνα στην Πάτρα
Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το pelop, ο οδηγός του αυτοκινήτου – ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στο Ρίο – επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με τον 16χρονο να μην προλαβαίνει να αντιδράσει. Από την πτώση η 14χρονο φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ ο νεαρός έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του. Τα 2 νεαρά παιδία βρισκόντουσαν στην περιοχή του Ρίο για να διασκεδάσουν, αλλά η διασκέδαση είχα τραγική κατάληξη. Μάλιστα στο σημείο που συνέβη το ατύχημα είχε χάσει τη ζωή του ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας, τον Μάϊο του 2012.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου ακούγοντας και χθες μόνο προσευχές. Η Μαρία, μάνα της Χριστίνας δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται. Ο πατέρας το ίδιο. Η μεγάλη της αδελφή που προ ημερών γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της. Ενώ και την Κυριακή βρέθηκαν στο νοσοκομείο αρκετοί φίλοι και συμμαθητές της Χριστίνας στο νοσοκομείο.

Όπως και δεκάδες παιδιά. Οι συμμαθητές της από όλα τα σχολεία της Πάτρας, εκείνοι που από την πρώτη στιγμή της έστελναν την θετική τους ενέργεια με μηνύματα στο Instagram «κράτα λίγο ακόμη»!

Ο 16χρονος Γιώργος, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο υπεβλήθη σε χειρουργείο έχοντας πολλά κατάγματα. Η σκέψη όλων όμως είναι στην Χριστίνα. Βρίσκεται στα χέρια του Ανδρέα Ηλιάδη και της ομάδας του, και είναι υπό την σκέπη της Παναγίας. Στην μάνα όλων γίνονται οι προσευχές για να τα καταφέρει το κορίτσι!

Πάτρα: Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονη μετά από τροχαίο

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»