Τη χειροκροτά όλη η Ελλάδα: Είπε τα αυτονόητα η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου

Τα αυτονόητα για τη φημολογούμενη σχέση Χρηστίδου – Στάνκογλου είπε η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέροντας, ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ.

Είπε τα αυτονόητα η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου

Η Μπέττυ Μαγγίρα επεσήμανε ότι ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές κι όλοι όσοι το παρακολουθούσαν, κατάλαβαν για ποιους πρόκειται.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε αρχικά: «Βγήκε σαν δεδομένο στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχει χωρίς να πουν στην αρχή ονόματα. Το σκιαγραφούσαν κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που το βλέπαμε, το καταλάβαμε ποιους εννοούσαν. Μετά έσκασε αυτό σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας κι αναγκάστηκαν να το διαψεύσουν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει, να κάνει ένα ρεπορτάζ…» και τόνισε ότι η επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου ήταν κόλαφος.

«Σκληρές στιγμές για τη δημοσιογραφία» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, στον οποίο έχει συμβεί, όπως εξήγησε, κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια; Που δεν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν ίσχυε, πρέπει εγώ να βγω και να το πω δημόσια; Να πάω σε μία σπηλιά να κρυφτώ τότε… Γινόταν και παλιότερα αυτό. Βλέπαμε φωτογραφίες στα περιοδικά.

Related posts

“Γι’αυτό δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους”: Ράκος ο Πύρρος Δήμας για τα παιδιά από τον 1ο γάμο του και το 5ο μωρό

Μαθεύτηκε χρόνια μετά: Αυτός είναι ο λόγος που ο Άγγελος Διονυσίου χώρισε με την Σοφία Αλιμπέρτη

«Όχι άλλες πλαστικές, έλεος, δεν αναγνωρίζεσαι»: Σάλος με τη νέα εμφάνιση της Καλομοίρας σε βίντεο στο TikTok