Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος: Μου πήρε δαχτυλίδι 13.500€, είναι κούκλος, κιμπάρης & γαλαντόμος, λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που έγινε γνωστή και στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της και στο ριαλιτυ επιβίωσης survivor και σύντροφός της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης, φιλοξενήθηκαν από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για τον επικείμενο γάμο τους.

Οι δηλωσεις του ζευγαριού

Αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε για τον μέλλοντα σύζυγό της «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα κι αυτή τη συστολή κι από το τηλέφωνο, όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή, γιατί είναι και γιατρός, δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά». Για να προσθέσει «Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, είναι η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα κιόλας, με είπε “βασίλισσά του”».

Ενώ με τη σειρά του και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, δήλώσε: «Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Γενικά ζηλεύω λίγο, αλλά όταν έχεις μια γυναίκα τέτοια, που έχει τόση πέραση κι ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι».

Για να κλείσει: «Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί κι εγώ κάτι αξίζω. Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Η Ελίζαμπεθ σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο».

Related posts

Μόνη της, με την αξία της: Αμύθητη περιουσία για την Τζούλια Αλεξανδράτου, καταθέσεις πολλών μηδενικών

Έκλεψε τη δόξα από την Άννα Βίσση: Έγινε θέαμα στα μπουζούκια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όλοι την κοιτούσαν

Εκείνος 64, εκείνη…: Η κούκλα μελαχρινή σύντροφός του Γιάννη Καπετάνιο και η τεράστια διαφορά ηλικίας τους