Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία Καραϊβάζ – Εντοπίστηκε άλλος ένας δράστης

Η αναζήτηση για τον ηθικό, ή τους ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος, οι χαμένες συνομιλίες της ΕΥΠ και οι εξηγήσεις που ακόμα αναζητούνται…

Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία Καραϊβάζ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους νομικούς κύκλους η αιφνίδια αντικατάσταση του ανακριτή, που χειριζόταν τη δικογραφία για τη δολοφονία με 10 σφαίρες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Για την υπόθεση αυτή, ο ανακριτής είχε προφυλακίσει, τον Μάιο του 2023, δύο αδέλφια που κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εντοπίσει από την έρευνα τον άνθρωπο, που είχε δώσει την εντολή για να εκτελεστεί το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δημοσιογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο διαβιβαστικό της αστυνομίας εκτός από τα ονόματα των δύο αδελφών, που μετά την απολογία τους οδηγήθηκαν στη φυλακή, αναφέρονται ακόμη δύο ονόματα πολύ γνωστά στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Ενός 54χρονου κι ενός 55χρονου.

Ο 54χρονος, που την εποχή της δολοφονίας του Καραϊβάζ ήταν κρατούμενος, φέρεται να εμπλέκεται μέσω άλλου προσώπου στην προμήθεια από τους φερόμενους ως δολοφόνους καρτών SIM των κινητών τηλεφώνων, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και τα οποία είχαν αγοραστεί από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πανόρμου.
Ο 55χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του βαν, που χρησιμοποίησαν οι δράστες μαζί με ένα σκούτερ την παραμονή αλλά και την ημέρα της δολοφονίας.

Ωστόσο, για τα δύο αυτά άτομα τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία δεν ήταν τόσο επιβαρυντικά για να εκδοθούν εναντίον τους εντάλματα σύλληψης.
Ο ανακριτής, λοιπόν, επιχειρούσε μέσα από πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις, να φωτίσει τον πραγματικό τους ρόλο στην υπόθεση και έτσι να φτάσει στον ηθικό ή τους ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού