Τα αλλάζει όλα η Καγιά: Ο νέος κανόνας που εφαρμόζει και φέρνει τα πάνω κάτω στο GNTM

Βίκυ Καγιά: Η αγαπημένη μας κριτής και παρουσιάστρια του GNTM είναι πάντοτε στυλάτη και καλοντυμένη. Τα κορίτσια του παιχνιδιού την έχουν ως πρότυπο και πάντα ακούνε τις συμβουλές της. Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια ανακοίνωση-βόμβα στο ριάλιτι μοντέλων που προκάλεσε τις αντιδράσεις των κοριτσιών.

Βίκυ Καγιά: Η ανακοίνωσή της στα κορίτσια του GNTM

Άλλο ένα επεισόδιο GNTM 5 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 31/10 και παρόλο που φαίνεται πως το σόου θα κοπεί , οι διαγωνιζόμενες δεν πρόκειται να γλιτώσουν το makeover τους. Πριν, όμως, αρχίσουν να κόβονται και να βάφονται τα μαλλιά τους, η Βίκυ Καγιά προχώρησε σε μία ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως επιστρέφουν και έρχονται για να μείνουν τέσσερα κορίτσια που έφτασαν μέχρι το bootcamp. Ο λόγος για την Ραφαέλα, την Γεωργιάννα, την Ντορέλα και την Ειρήνη, οι οποίες μπήκαν στο πλατό και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν ποικίλες. Τα κορίτσια που επέστρεψαν στο GNTM 5 και η αντίδραση των διαγωνιζόμενων
Καμία δεν χάρηκε ιδιαίτερα, ενώ η Γιέβα συγκεκριμένα αναρωτιόταν για μερικές κοπέλες που χαμογέλασαν βλέποντας τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν: «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω».

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται