Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο, το έμαθα στα 30»

Σοφία Βογιατζάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός είναι γνωστή στο κοινό για το ιδιαίτερο γέλιο της, το χιούμορ και τους κωμικούς της ρόλους. Η ίδια έδωσε συνέντευξη πριν λίγο καιρό και μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό για την ίδια. Όπως δήλωσε δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο μέχρι τα τριάντα της.

Σοφία Βογιατζάκη: Η συνέντευξη στην ΕΡΤ

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.«Όταν έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός γελούσαν, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλή. Και σήμερα είμαι ντροπαλή. Αν είμαι σε έναν χώρο και διψάω και δεν έχει έρθει ο σερβιτόρος, προτιμώ να κορακιάσω παρά να περπατήσω ανάμεσα στον κόσμο, για να πάρω το νερό» είπε αρχικά.Παράλληλα ανέφερε πως χάνεται εύκολα στους δρόμους και μπερδεύεται συχνά, καθώς δεν μπορεί να προσανατολιστεί.

Ωστόσο αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο: «Ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά θα το πω, θα εκτεθώ. Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω “Πού πάμε”; Μου λένε “Πελοπόννησο”. Λέω “τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο”; Μου λένε “Μα, δεν παίζουμε Πάτρα”; Λέω “παιδιά, συγγνώμη η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο”; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Που ανήκει η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο», τόνισε.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι