«Η καρδιά μου πονάει» Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία Κούβελα στο GNTM-Η εικόνα που τη σόκαρε

Αλεξία Κούβελα: Η νεαρή παίκτρια του GNΤM 5 βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και δεν ντράπηκε να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στο φακό γιατί ένιωσε πολύ πιεσμένη. Η Αλεξία είναι από τις κοπέλες που είχαν ξεχωρίσει από την αρχή όμως αυτή τη φορά δεν φέρθηκε τόσο επαγγελματικά και έφερε τους κριτές προ εκπλήξεως.

Αλεξία Κούβελα: Το νεαρό μοντέλο που ξέσπασε σε κλάματα

Το makeover του GNTM 5 είναι γεγονός και μαζί με αυτό και οι πρώτες επιστροφές του διαγωνισμού (δείτε εδώ ποιες κοπέλες μπήκαν στο παιχνίδι). Στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10, λοιπόν, οι γυναίκες της βίλας βρέθηκαν αντιμέτωπες με τα ψαλίδια και της βαφές του διάσημου κομμωτή που επέλεξε η παραγωγή και τα ευτράπελα ξεκίνησαν.

Όλες έδειχναν να χαίρονται με όσα τους πρότειναν, όμως όταν ήρθε η ώρα της πραγματικής αλλαγής, άρχισαν τα δύσκολα. Η Αλεξία, μάλιστα, η οποία το “έπαιζε” χαλαρή και θεωρούσε πως μόνο το χρώμα των μαλλιών της θα την τρόμαζε αν επέλεγαν κάποιο άλλο για εκείνη, όταν είδε τις πρώτες τρίχες να πέφτουν στο πάτωμα ξέσπασε σε κλάματα.Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία κατά τη διάρκεια του makeover του GNTM 5
«Η καρδιά μου πονάει», έλεγε και στη εξηγούσε πως αυτή η εμπειρία ήταν τόσο σοκαριστική για εκείνη που, όπως δήλωσε: «Γελούσα και έκλαιγα ενώ γελούσα». «Δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα», συνέχιζε να λέει.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη