Συγκλονίζει ο Μάκης Τσέλιος: «Έχασα τον κόσμο γύρω μου, στράβωσε το στόμα μου, δεν ένιωθα τα πόδια μου»

Ο σχεδιαστής είναι πολύ γνωστός στο χώρο της μόδας αλλά σπάνια τον βλέπουμε σε δημόσιες δηλώσεις και συνεντεύξεις.

Για το πρόβλημα υγείας του

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια. Το σημερινό θέμα της εκπομπής ήταν οι αρρυθμίες της καρδιάς και την κολπική μαρμαρυγή και καλεσμένος ήταν επίσης ο Γεώργιος Ανδρικόπουλος, δ/ντής Καρδιολογικού Τμήματος και Τμήματος Ηλεκτροφυσιολογίας – Βηματοδότης

Ο Μάκης Τσέλιος, σχεδιαστής μόδας, μίλησε αναφορικά με τον βηματοδότη που χρειάστηκε να βάλει στην καρδιά και τις αρρυθμίες που έχει στην καρδιά, καθώς είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει πολλά χρόνια.

«Βασικά είχα άτακτες αρρυθμίες. Κατά διαστήματα έβαζα μηχάνημα που κατέγραφε τους παλμούς κι είχα ξαφνικά άτακτες αρρυθμίες, έτσι ο γιατρός μου σκέφτηκε ότι είναι καλύτερα να βάλω ένα βηματοδότη», περιέγραψε ο σχεδιαστής μόδας.

Το πρώτο επεισόδιο αρρυθμίας:

Μάκης Τσέλιος: «Έχασα τον κόσμο γύρω, στράβωσε το στόμα μου, δεν ένιωθα τα πόδια μου»
Συγκεκριμένα εξήγησε: «Αισθάνθηκα μία μεγάλη εξάντληση. Ήταν κοντά μου ένας φίλος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας κι είχε μαζί του ένα οξύμετρο, μου μέτρησε τους παλμούς κι είχαν ανέβει 120, μετά 80, έκαναν ”δρομολόγιο” οι παλμοί μου. Με πήρε και πήγαμε γιατρό. Είχα βάλει ήδη τον απινιδωτή και μιλούσα με τον γιατρό μου στο Ωνάσειο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και οδηγήθηκε στον βηματοδότη ανέφερε: «Από τα σαράντα μου έχω ανακαλύψει ότι έχω υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, οπότε και για αυτό έκανα ελέγχους».

Μάλιστα, ο Μάκης Τσέλιος αποκάλυψε ότι όταν έπαθε την τρίτη κολπική μαρμαρυγή και οι γιατροί του έκαναν την ανάταξή του προκλήθηκε εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Ήταν τραγικό αυτό που έπαθα, χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου και δεν μπορούσα να πατήσω τα πόδια και τα λόγια που έλεγα δεν ήταν καθαρά. Ήρθε και με πήρε ο γιατρός. Επανήθλα και δεν μου άφησε κάτι».

Στην συνέχεια μίλησε για τις αρρυθμίες της καρδιάς ο Γεώργιος Ανδρικόπουλος, δ/ντής Καρδιολογικού Τμήματος και Τμήματος Ηλεκτροφυσιολογίας – Βηματοδότης.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του