Μίνιμαλ γραμμές, καταπράσινος κήπος του ονείρου: Η Πόπη Τσαπανίδου μας έδειξε το σπίτι της και ζηλέψαμε

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι λάτρης των social media και μας έδειξε το σπίτι της σε διάφορες γωνιές του που είναι αξιοζήλευτο!

Το μίνιμαλ αρχοντικό της

Η Πόπη Τσαπανίδου, πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική, βρισκόταν επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των δημοσιογράφων της χώρας μας. Μαζί με άλλες γυναίκες της δημοσιογραφίας, εκπροσωπούσε επάξια και δυναμικά το γυναικείο φύλο στον στίβο της ενημέρωσης.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ξεχωρίζει, με την πρώτη ματιά, το σπίτι της πολιτικού, που ακολουθεί μία μοντέρνα φιλοσοφία και αποτελεί σίγουρα μία πρόταση για όσες αναζητούν μία ανανέωση στον χώρο τους.

Σε όλο το σπίτι, εκτός της κουζίνας, κυριαρχεί το ξύλινο πάτωμα, προσφέροντας έναν αέρα ζεστασιάς στον χώρο, ενώ αρκετοί από τους τοίχους είναι διακοσμημένοι με μικρούς και μεγαλύτερους πίνακες.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει επιλέξει να κατοικεί στην περιοχή της Κηφισιάς. Μάλιστα, με το προσωπικό της γούστο, έχει διαμορφώσει το σπίτι της και οι διάφορες γωνιές του εντυπωσιάζουν.

Εκτός από το γραφείο της, ο χώρος που περνά τις περισσότερες ημέρες της, είναι η κουζίνα της. Κατάλευκη, μοντέρνα και λειτουργική.

Δείτε τις εικόνες από το σπίτι της

Δείτε τον καταπράσινο κηπο της

Related posts

«Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα…»: Το είπε για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου για το παρελθόν της

Ζούσε τρελό έρωτα, το είχαμε ξεχάσει: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που τα είχε η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Σε πελάγη ευτυχίας η Βανδή: Της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα ο Βασίλης Μπισμπίκης 2 μήνες μετά το πρόβλημα υγείας