Όλοι μιλούν για τη συμπεριφορά της Ελένης Δήμου: «O Victor Vernicos να φτιάξει την άρθρωση για να καταλαβαίνουμε»

Για την eurovision φέτος μίλησε η Ελένη Δήμου και αν και αγαπημένη ερμηνεύτρια κατάφερε να διχάσει το κοινό με τις δηλώσεις της.

Για την Eurovision φέτος

Η Ελένη Δήμου η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη την εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων σχολίασε και τον φετινό διαγωνισμό eurovision. Η Ελένη Δήμου ήταν καταπέλτης με την Ελληνική συμμετοχή και δεν δίστασε να σχολιάσει τόσο τον Victor Vernicos αλλά και το 4αρι που έδωσε στη Eurovision 2023 η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο

Ελένη Δήμου: «Δεν είναι ένας τοπικός διαγωνισμός, είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός»
«Εγώ δεν θέλω να πω για το παιδί κάτι. Το μόνο που θέλω να πω, μια πολύ φιλική συμβουλή, επειδή δεν κατάλαβα πολλά πράγματα από τη συνέντευξη που έδωσε, χρειάζεται λίγο να φτιάξει την άρθρωσή του και στα αγγλικά του και στα ελληνικά του, για να καταλάβουμε κιόλας. Αυτό ήταν, δεν ήταν τεχνικό το πρόβλημα, υπάρχει πρόβλημα με την άρθρωση», είπε αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια.

Για τον 16χρονο και τη συμμετοχή της Ελλάδας

«Δεν φταίει το παιδί, άλλοι επέλεξαν να πάει. Το παιδί μια χαρά, πήγε, τραγούδησε, δεν κατάλαβε ότι εκπροσωπεί μια χώρα ολόκληρη, έκανε την πλάκα του, είπε το τραγούδι του το οποίο το είχε γράψει και πιο μικρός, μια χαρά, γιατί να τα βάλουμε με το παιδί; Να τα βάλουμε με αυτούς που αποφασίζουν τι θα στείλουμε στην Eurovision, έναν καλλιτέχνη που εκπροσωπεί ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι ένας τοπικός διαγωνισμός, είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός», συμπλήρωσε η Ελένη Δήμου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε σχετικά με την αδυναμία της Ελλάδας να πετύχει στον διαγωνισμό: «Καταλάβατε γιατί θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξεπεράσουμε την Παπαρίζου; Γιατί η Παπαρίζου ήταν κούκλα, καλοντυμένη, φωνάρα, είχε ένα τραγούδι εκπληκτικό με άρωμα Ελλάδας και μία χορογραφία του Φωκά συγκλονιστική. Γι’ αυτό δεν μπορούμε πια να πλησιάσουμε πολύ κοντά στην πρώτη θέση, γιατί επειδή το πήραμε μια φορά το έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολύ χαλαρά. Δεν είναι όμως έτσι, την προσωπική μου άποψη εκφράζω και ας διαφωνήσει όποιος θέλει μαζί μου».Τέλος, ως προς τη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο, η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε τον εκνευρισμό της.

«Αυτό το 4αρι στην Κύπρο είναι απαράδεκτο, δεν έχουν κανέναν λόγο που το κάνανε! Γιατί αν ψηφίζανε την Ιταλία ή τη Σουηδία, θα έλεγα δώσανε το δωδεκάρι εκεί, μα το δώσανε στο Βέλγιο; Να μου πει ένας άνθρωπος με ποια λογική δεν δώσαμε το δωδεκάρι σε αυτή τη φωνάρα με το υπέροχο τραγούδι. Δεν δώσαμε το δωδεκάρι στο σπίτι μας; Η Κύπρος είναι σπίτι μας, είναι αδέλφια μας. Για ποιον λόγο; Για να αποκλείσουμε τη δέκατη θέση», τόνισε η Ελένη Δήμου ιδιαίτερα δυσαρεστημένη για την κατάσταση.

Η Ελένη Δήμου σχολιάζει

Related posts

Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

“Κορμί 30αρας”: Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να διατηρεί τέλεια το σώμα της στα 52 της χρόνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πουκάμισο από τα Zara που κοστίζει 60 ευρώ και αμέσως έγινε ανάρπαστο