Ρώτησαν την Νικόλ Κίντμαν ΠΟΙΟ είναι το Μυστικό του πετυχημένου Γάμου της. Η Απάντησή της; Θα σας Σοκάρει!

Μετά από σχεδόν 11 χρόνια γάμου, είναι ξεκάθαρο ότι ο Keith Urban και η Nicole Kidman είναι ακόμα τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Η γλώσσα του σώματος, τα τρυφερά λόγια και τα χαμόγελα τους δείχνουν την ευτυχία και το βαθύ δέσιμο τους.

Σε μια εποχή που οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο, αυτοί οι δύο κατάφεραν να κρατήσουν την σπίθα ζωντανή. Ωστόσο, χρειάζεται σκληρή δουλειά και επικοινωνία…

Η Nicole και ο Keith έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί παρά την πολυάσχολη ζωή τους. Πέρα από τις προφανείς τακτικές που ακολουθεί κάθε ζευγάρι, η Nicole αποκάλυψε τα μικρά μυστικά της σχέσης τους.

Δεν στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να ακούγεται παράξενο στην ψηφιακή εποχή, αλλά ο Keith και η Nicole σπάνια στέλνουν μηνύματα. Προτιμάνε να μιλάνε στο τηλέφωνο. Σε μια συνέντευξη της δήλωσε:

«Ο άντρας μου κι εγώ ποτέ δεν στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο. Ποτέ. Μια στο τόσο μόνο. Αλλά κυρίως λέμε, “Θέλω να ακούσω την φωνή σου”. Ούτε e-mail στέλνουμε ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε να διατηρούμε την επικοινωνία όσο πιο προσωπική γίνεται.»
Είναι σημαντικό για εκείνους να ακούνε ο ένας την φωνή του άλλου. Επίσης, έτσι αποφεύγουν τις παρεξηγήσεις που δημιουργούνται με τα μηνύματα.

Τους αρέσει να περνάνε χρόνο έξω. O Keith και η Nicole καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικό να αφήνουμε την τεχνολογία στην άκρη και να περνάμε χρόνο έξω. Για τα 50α της γενέθλια, δεν έκανε κάποιο πάρτι.

«Ο Keith, εγώ και τα κορίτσια μπορεί να πάμε πεζοπορία. Ή στην παραλία, για να κολυμπήσουμε και να είμαστε μαζί.» Όταν περνάς χρόνο έξω με την οικογένεια σου, αναζωογονείς το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Περνάνε χρόνο σαν οικογένεια. Σήμερα είναι δύσκολο για μια οικογένεια να γευματίσει μαζί. Αλλά για την Nicole και τον Keith δεν υπάρχουν δικαιολογίες τα Σαββατοκύριακα. Η Nicole είπε ότι το Σαββατοκύριακο είναι οι μέρες που βρίσκονται σαν οικογένεια.

«Τα Σαββατοκύριακα ξυπνάμε, διαβάζουμε την εφημερίδα, τρώμε μαζί πρωινό και βραδινό. Είμαστε πολύ, πολύ δεμένοι. Έτσι μεγάλωσα. Αυτό ξέρω.» Αυτό δείχνει στα παιδιά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τον ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους.

Έχουν πάντα χρόνο για βιντεοκλήσεις. Όταν είναι χώρια λόγω δουλειάς, οι βιντεοκλήσεις είναι απαραίτητες. Η Amanda, μια φαν του Keith, είπε πώς ο τραγουδιστής ανέβασε την Nicole στην σκηνή στην 10η επέτειο τους.

«Η συναυλία τελείωσε και τα φώτα έσβησαν και όταν γύρισε ξανά πίσω, κρατούσε το κινητό του για να δει το κοινό με την κάμερα ανοιχτή. Η Nicole ήταν στο αυτοκίνητο με τα παιδιά. Το κοινό τρελάθηκε όταν κατάλαβαν με ποιον μιλούσε.»

Δείτε στο βίντεο πόσο κοντά είναι – μακάρι να ξέραμε τι της ψιθυρίζει ο Keith στο αυτί:

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά έχουν βοηθήσει την Nicole και τον Keith να διατηρήσουν την σχέση τους!

Credit: lifeaspire.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι