“Η οικογένεια πάνω από όλα”: Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση εμφανίστηκαν έτσι σε εκδήλωση & θα ζήλευαν και γαλαζοαίματοι

Την θεατρική αποθέωση απολαμβάνει η Μιμή Ντενίση στη συμπρωτεύουσα, όπου με ανανεωμένο πολυμελή θίασο μετέφερε με τεράστια επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Ένα έργο γεμάτο σασπένς, αγωνία, συναίσθημα, έρωτες, καταστροφές και θριάμβους με πολλούς και σημαντικούς ρόλους σε μια παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε η Μιμή Ντενίση.

Η 23χρονη κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση, δημοσίευσε στα Instagram Stories της μία φωτογραφία με τη μητέρα της, Μιμή Ντενίση, την θεία της, Σοφία Ντενίση, και τον πρώην σύζυγο της Μιμής Ντενίση, Σωτήρη Πολύζο από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Η οικογένεια πάνω απ΄ όλα» σημείωσε η Μαριτίνα Ντενίση στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας.

H Μιμή Ντενίση με την κόρη της και την αδελφή της στη Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακά ήταν και τα looks που επέλεξαν η Μιμή Ντενίση και η κόρη της, Μαριτίνα στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη φόρεσε ένα statement sparkly παντελόνι με μαύρο σακάκι, ενώ η δεύτερη ένα μακρύ μαύρο φόρεμα όλο παγιέτα, το οποίο είδαμε ξανά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα