Όλοι μιλάνε για τον Θανάση Λάλα: Πήρε θέση για τον Νταλάρα και αποθεώθηκε

Θανάσης Λάλας: «Το ζήτημα δεν είναι ο Νταλάρας όταν η δημοσιογραφία κατρακυλά στα σκαλοπάτια»

Το ζήτημα δεν είναι ποιος είναι και ποιος δεν είναι με τον Νταλάρα. Ούτε ποιος είναι ο Νταλάρας. Το ζήτημα δεν είναι αν ακούνε σήμερα οι νέοι Νταλάρα, ούτε αν αρέσει ο Νταλάρας σαν άνθρωπος, αφού υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν έτσι κι αλλιώς τα ελληνικά τραγούδια όλης της γκάμας που έχει τραγουδήσει ο Νταλάρας, και πολύ πιο πολλοί τον γνωρίζουν ελάχιστα σαν άνθρωπο, αφού ο ίδιος ο Νταλάρας είναι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεται μόνο τους συνεργάτες του και τους πολύ στενούς φίλους του.

Οι δηλώσεις του

Έχω πέσει συχνά σε ανθρώπους να τον γνωρίζουν σε μια παρέα τυχαία και να τα χάνουν, λέγοντας: «είχα εντελώς διαφορετική εικόνα για αυτόν τον άνθρωπο!»!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ!

Δεν θα υπερασπιστώ λοιπόν τον φίλο κι αδελφό μου, γιατί δεν το έχει καμμιά ανάγκη. Από παιδί στα δύσκολα μόνος καθάριζε και συνεχίζει δυνατός και καθαρίζει τα δύσκολα όπως τον έμαθε η ζωη! Ένα πράγμα όμως θα ήθελα να πω! Όταν γκρεμίζονται τα ιερά και τα όσια της ζωής μας, όταν οι αξίες γίνονται χαρτοπετσέτες που φτερουγίζουν στα νυχτομάγαζα της ξεφτίλας, όταν ο παραλογισμός πυροβολεί τον σεβασμό και τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου, πρέπει όλοι να συστρατευθούμε για να μην ηττηθούμε ολοκληρωτικά!

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς όλοι μιλάμε για την εξευτελιστική ήττα της δημοσιογραφίας. Αυτό δεν κάνουμε; Όλοι μιλάμε για τη πτώση της δημοσιογραφίας στα χαμηλότερα σκαλοπάτια που οδηγούν στην απαξία. (Βέβαια υπάρχουν και οι ελάχιστες «Φωτεινές» εξαιρέσεις που σιγά σιγά κι αυτές αποδυναμώνονται από τον χείμαρρο της άμετρης βλακείας και ασχετοσύνης των πολλών). Το ξέρουμε όλοι ότι παγκόσμια μας κατατάσσουν στο υπόγειο! Δέστε τις λίστες των πιο αναξιόπιστων Μέσων… Αγγίζουμε τα Τάρταρα και κανείς δεν μιλάει. Και δώστου η καραμέλα που μας δίνουν να πιπιλίσουμε για να απενοχοποιηθούν αυτοί που κάνουν το έγκλημα: «Αυτά θέλει ο κόσμος:»!

Όχι κύριοι, δε θέλει αυτά ο κόσμος

Ο κόσμος είναι πιο έξυπνος από εσάς, αλλά ηττημένος και πεινασμένος Και τρώει ότι βρει από τα σκουπίδια σας! Το παράλογο έχει γίνει η λογική μας γλώσσα. Ε, λοιπόν ένας άνθρωπος μίλησε, αυτός που πάντα έλεγε αυτό που ένιωθε και σε αυτήν την περίπτωση αυτό που είπε είναι αυτό που όλοι οι νοήμονες πιστεύουν και δυστυχώς κανείς δεν σηκώνεται από τον καναπέ του να το πει.

Κι αντί να πούμε «πέστα χρυσόστομε» μας βάζουν εντέχνως πάλι στον διχασμό! Ε λοιπόν η ανηθικότητα και η αναξιοπιστία είναι εμφανής σε όλους κι ας μη προσπαθούν πάλι να θολώσουν τα νερά με δήθεν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!»

Μακάρι να είναι η αρχή για να αντιδράσουμε όλοι σε αυτό που σιχαινόμαστε, σε αυτό που είναι ύβρις!

Αυτά. Πολλά έχουμε καταπιεί με το πρόσχημα ότι αλλάζει ο κόσμος και ζούμε σε άλλες εποχές. Στους αιώνες των αιώνων υπάρχουν κάποια πράγματα που δίνουν την αξία στην έννοια Άνθρωπος.

Related posts

Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη για το χαμό του πατέρα της: «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του και…» (video)

Φανερώνουν δημόσια τον έρωτά τους Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Ρομαντικό δείπνο με θέα τα αστέρια

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κορμάρα στα 54 της: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και κυτταρίτιδα που είναι το κάτι άλλο