“Θα κινηθώ νομικά”: Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Βίδου, μόλις ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με μία ανάρτηση

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου, η οποία φαίνεται σε βίντεο να παρουσιάζει εμπορική ενέργεια στην εκπομπή της Συνδέσεις. Η ιδία δημοσίευσε το γεγονός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Όπως όλα δείχνουν, όλο και περισσότερα δημόσια πρόσωπα πέφτουν σε αυτή την παγίδα καθώς πρόσφατα , ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του Το Πρωινό κατείγγειλε έναν άγνωστο, ο οποίος υποδύεται ότι είναι ο παρουσιαστής και φλερτάρει στο ίντερνετ με διάφορες κυρίες

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βίδου

Το πρωί της Πέμπτης 25/1, λοιπόν, η Χριστίνα Βίδου, δημοσιεύσε στο προφίλ της στο Facebook, το βίντεο – απάτη, τονίζοντας ότι έγινε επεξεργασία μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ενημέρωσε ότι πρόκειται να προβεί σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Προσοχή. Έπεσα κι εγώ θύμα ηλεκτρονικής απάτης. Εννοείται ότι δεν συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Εννοείται θα κινηθώ νομικά και θα προβώ σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέσω AI έχει γίνει επεξεργασία και στη φωνή μου!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε εδώ:

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”